Držák toaletního papíru Bemeta Trend-I: dokonalá kombinace stylu a funkcionality v chromu a bílé barvě (104112048)


Elegantní design s prvky funkčnosti

Držák toaletního papíru Bemeta Trend-I je kouzelným spojením elegantního designu a prvky dokonalé funkcionality, které usnadňují každodenní úkony. Tento držák toaletního papíru v chromu a bílé barvě (104112048) zpříjemní vaše dobytí v koupelně a zároveň jí dodá moderní vzhled.

Připevnění pomocí lepením nebo vrtáním

Tento držák toaletního papíru je koncipován pro rychlou a snadnou montáž, kterou zvládne každý. Můžete si jej připevnit buď pomocí lepením, díky kterému uspoříte čas a práci, nebo pokud toužíte po pevnějším uchycení, pak můžete sáhnout po vrtání. Montáž sám, bez pomoci odborníka, může být velmi snadná a rychlá.

Koupelnové doplňky bez nutnosti vrtání

Montáž držáku toaletního papíru není náročná, ale můžeme vám ji ještě více usnadnit. Pokud si dokoupíte sadu na nalepení koupelnových doplňků (kód zboží 199352010SIKO), budete moci namontovat držák toaletního papíru dokonce i bez nutnosti vrtání. Takže, pokud nechcete ničit stěnu, můžete sáhnout po této variantě a montáž uskutečníte naprosto bez problémů.

Investice do budoucnosti

Držák toaletního papíru Bemeta Trend-I v chromu a bílé barvě (104112048) není jen o elegantním designu a funkčnosti, ale především o kvalitě provedení a trvanlivosti. Investice do tohoto produktu se vám vyplatí na mnoho let dopředu.

 Držák toal.papíru v barevném provedení chrom, bílá. Montáž lepením i vrtáním.

Objednejte si dnes a užijte si bezstarostnou montáž

Chcete si dopřát to nejlepší do vaší koupelny? Pak si objednejte držák toaletního papíru Bemeta Trend-I (104112048) ještě dnes! Sami uvidíte, jak se vám bude usnadňovat život a jak rychle dokážete udělat změnu v designu vaší koupelny.

Pro objednání klikněte zde: Držák toaletního papíru Bemeta Trend-I, a objednávku si jednoduše a pohodlně vyřiďte z pohodlí vašeho domova.